Yhteistyö

HARTER GmbH HARTER GmbH
Harbatshofen 50
D-88167 Stiefenhofen
puhelin: +49 (0) 83 83 / 92 23-0

www.harter-gmbh.de/en/

Yhteistyö HARTER'n ja Suomalainen Engineering Consulting Oy'n välllä alkoi loppuvuonna 2016. Me olemme HARTER'n edustaja Suomen ja Viron markkinoilla.

„Nopea, varovainen ja luotettava kuivaus“
Harter on kehittänyt, valmistanut ja markkinoinut energiaa säästäviä teollisuuden kuivauslaitteistoja jo 25 vuoden ajan. Heidän kehittämänsä Airgenex® lämpöpumppuun perustuva kondensaatiokuivain on tehokas ratkaisu mihin tahansa kuivaukseen.
HARTER tarjoaa vaativiin kohteisiin konsultaatiota, tuotekehitystä sekä myös laitteiden suunnittelua. He tekevät laitteet lähes kokonaan omassa tehtaassaan. Työ kattaa jäähdytyslaitteiden rakentamisen, metalli- ja muovikonstruktiot, ohjausjärjestelmät ja IV-tekniikan.

AIRGENEX®food perustuu erittäin tehokkaaseen kuivaus teknologiaan, joka pystyy yhdistämään ristiriitaiselta tuntuvat ominaisuudet kuten alhaiset lämpötilat ja lyhyet kuivumisajat. Erittäin kuivan ilman käyttö lämpötiloissa välillä 20° C ja 90° C yhdessä kuivauslaitteen räätälöidyn ilman kierron kanssa mahdollistaa erinomaisen kuivumisen. Integroitu lämpöpumppu teknologia aiheuttaa korkean energiankäytön hyötysuhteen. Kuivauksen ilmanvaihto tapahtuu suljetussa järjestelmässä ja siten se on täysin riippumaton ilmaston ja tuotantolaitoksen mahdollisista olosuhteiden muutoksista.

Kuivattujen aineiden myönteiset ominaisuudet kuten bioaktiivisuuden, aromien ja ulkonäön säilyminen kuuluvat asiaan. AIRGENEX®food elintarvikkeden kondensaatiokuivaus on joustava järjestelmä, joka voidaan integroida mihin tahansa osaan prosessissa. AIRGENEX®food kuivaus järjestelmät täyttävät kaikki laitteiden vaatimukset hygienian osalta.

Kuivaus esimerkkejä:
Drying examples
Erilaisia marjoja, marjojen puristusjäämä, marjojen uuttojäämät, liha-snäkit, kuivattu kala, kuivatut sienet ja paljon muuta.

HARTER pilottitehtaassa asiakaan tuotteita voidaan testata. Oikeiden parametrien määrittämiseksi ja onnistuneen kuivauksen saavuttamiseksi voidaan testata sopiva lämpötila, kosteus, kuivumisaika, ilman nopeus ja ilmavirta. Testit ovat maksuttomia asiakkaillemme.


Lisätietoja HARTER ja sen tuotteista, ota meihin yhteyttä, ole hyvä!